vrijdag 4 mei 2012

Lars Musschoot is on fire in 2012


Lars Musschoot is sterk bezig in 2012. Hij is altijd al een beetje mijn favoriete Belgische surfer geweest. Alhoewel echt Belgisch kan je hem niet 100% noemen, hij woont en surft op de Canarische Eilanden, maar komt toch regelmatig terug naar België om bv. in Oostende te surfen.

Op de Protest Vendée heeft hij het zo slecht nog niet gedaan en hopelijk kan hij dit jaar wat doorbreken in een paar WQS wedstrijden.

Lars is ook bezig met een cool project met Protest "Stories from here to there".

Protest volgt 5 professionele surfers op hun persoonlijke ‘from here to there’, of ze nu de eenzaamheid opzoeken met lege breaks, onder druk contests winnen of op zoek gaan naar de perfecte golven op imperfecte locatie’s, it’s all there. Voor Lars is het een surftrip van Noorwegen tot Portugal geworden, waarbij er overal langs de kust gestopt en gesurft wordt. Dat levert prachtige beelden op zoals de eerste surf footage van Noorwegen.

Er hing ook een weddenschap rond de video. Bedoeling was om 50.000 views te krijgen online en dat is zeer snel gelukt! 50.000 views binnen de week heeft de Lars Musschoot Introduction video gescoord! Dat betekent dat Lars zijn belofte moet nakomen en de nog allesbehalve warme Noordzee gaat bedwingen in boardshort! Waar en wanneer is nog onduidelijk momenteel maar hou Swell.be in de gaten, want zij beloven hier snel duidelijkheid in te brengen.

VIDEO: Lars Musschoot - From here to there - Protest

Lars Musschoot: Introduction from Protest Boardwear on Vimeo.

Geen opmerkingen:

Sponsor

Meest gelezen voorbije maand: